Voorwaarden

Voorwaarden:

Bij La SteSa Entertainment zijn wij niet verantwoordelijk voor ongevallen, blessures,diefstal of voor vernieling.

Bij vernieling van goederen uit de zaal wordt u  zelf aansprakelijk gesteld.

 Het dansseizoen loopt van 15 aug t/m 15 juli. (de maanden augustus en juli dienen volledig betaald te worden) De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt en bevestigd.  De lessen gaan tijdens de kortere vakanties door. Wanneer er geen les is i.v.m. eventuele feestagen zullen de lessen uitvallen en dan wordt dit doorgegeven per brief of mail.

Eenvoudig en voordelig is het betalen van het lesgeld. Via uw bankrekening incasseren wij het bedrag. Het lesgeld zal elke 24ste  van elke maand geïncasseerd worden. Wanneer er te laat wordt betaald volgt er een herinneringsbericht die binnen 7 dagen betaald moet worden. Gebeurt dit niet, dan zullen er juridische stappen ondernomen worden. Het lesgeld dient te worden voldaan door de betalingsplichtige (een meerderjarige leerling, vader/moeder, voogd/voogdes, of wettelijke vertegenwoordigers van een minderjarige leerling). Het lesgeld is inclusief BTW.

Bij langdurige ziekte of een langdurige blessure dient u uw kind of uzelf af te melden en kunt u stoppen met de contributie in de eerstvolgende maand die daarop volgt.

Afmelding is mogelijk. U dient deze schriftelijk (per brief of mail) te geschieden. LET OP!! U bent dan de eerst volgende maand erop uitgeschreven. Bij verzuimen van een les vindt er GEEN restitutie plaats. Kledingvoorschriften: het is hierbij belangrijk dat u een paar stevige sportschoenen/sneakers draagt. De kleding zal ook goed moeten zitten, zodat u goed kunt bewegen.

La SteSa behoudt zich het recht af te wijken van de vermelde gegevens zoals namen van docenten, tijden en prijzen.

Deze voorwaarden gelden alleen voor de danslessen.